Tahsin Panoğlu Ortaokulu

Belgegeçer : 03487285095 tel
WEB http://tahsinpanogluortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Bağarası Köyü POLATELİ/KİLİS
VİZYON : Okulumuzun vizyonu, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Okulumuzun misyonu, Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Bağarası Köyü POLATELİ/KİLİS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 15 km, ilçe merkezine ise 8 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :